​Eksisteret siden 1919

​Landsdækkede bytteservice

​Personlig betjening

Forlovelsesringe og vielsesringe forhandles

Hos CHRISTIAN TANDRUP i Toftlund nær Vojens, Skærbæk og Løgumkloster har vi et bredt udvalg af vielsesringe og forlovelsesringe, som vi sælger i vores guldsmed

Hvad koster vielsesringe?

Vi bestræber os på at være en billig guldsmed, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores smykker. Prisen er presset i bund, fordi vi selv opkøber og leverer guldet til fabrikanten, som fremstiller alle vores guldprodukter.

Hvis I ikke har tid eller mulighed for at besøge os i butikken, tilbyder vi også sikker og hurtig levering af jeres nye forlovelsesringe eller vielsesringe. Derudover lover vi, at vi har netop den ring, I netop leder efter, og som passer perfekt til jer uanset om det er en sølvring eller en guldring eller noget helt tredje. 

Vi har ringe fra flere kendte og dygtige designere. Da valget af forlovelsesring og vielsesring er stort, står vi altid klar til at vejlede dig.

Vielsesringe og forlovelsesringe fra førende designere

Vi forhandler vielsesringe og forlovelsesringe fra førende smykkedesignere og -producenter såsom Aagaard, Kühnel og Titaniumsringe. Aagaard står bag flotte, klassiske og lækre designs i tråd med tidens trends. Kühnel vægter komfort og kvalitet samt design i tidens ånd.  Titaniumsringe har et bredt udvalg af moderne og tidløse ringe. 

Vores urmager kan hjælpe med reparation af ure og vores optiker kan hjælpe med dine næste briller eller kontaktlinser.

Kontakt os for at bestille!

Kom og besøg os i butikken og tag et kig på vores udvalg af vielsesringe og forlovelsesringe.
I er også velkommen til at ringe til os på telefon 74 83 13 42 eller skrive til e-mail christian@tandrup.eu, hvis I har spørgsmål. 

Ur ikon   

Åbningstider​

Mandag: 10.00 til 17.30

Tirsdag: 10.00 til 17.30

Onsdag: LUKKET

Torsdag: 10.00 til 17.30

Fredag: 10.00 til 17.30

Lørdag: 10.00 til 13.00.

.

info ikon  Informationer​

CHRISTIAN TANDRUP​

CVR: 17455877

Søndergade 11
​6520 Toftlund

Telefon: 74 83 13 42

E-mail: christian@tandrup.eu