​Eksisteret siden 1919

​Landsdækkede bytteservice

​Personlig betjening

Profil​

Guld, smykker og armbåndsure

Her hos CHRISTIAN TANDRUP har vi et bredt udvalg af smykker af guld, mærkevare armbåndsure og meget mere. Her får du hurtig levering til priser, som ligger langt under dem, din lokale smykkeforretning eller urmager kan sælge til. Vi har også det smykke eller ur, du gerne vil have.

Armbåndsure
Køb dit nye og lækre armbåndsur her på siden. Vi fører mange forskellige mærkevareure til både herrer og damer. Find blandt andet mærkerne Christina Watch, Festina, Bering, Candino, Edox og Bonett. Hvis du er på udkig efter et helt unikt ur, finder du her på siden også specielle Vintage modeller. Vi har altid et stort udvalg af Vintage ure.

Brugte smykker og nye smykker
Her finder du det helt rigtige smykke. Vi fører et bredt udsnit af de nyeste smykker på markedet. Christina Jewelry, Aagaard, Støvring, Heiring, Susanne Friis Bjørnsen, Blossum , Lund og mange flere. Brugte smykker kan du også finde, og lad dig ikke skræmme – de kunne sælges som nye! Kvaliteten er altid i top, så vælg trygt CHRISTIAN TANDRUP hvis du vil have billige kvalitetssmykker.

Guld og guldkæder

Anker kæder, slange kæder, konge kæder og meget, meget mere. Fra helt diskrete guldkæder til store og pompøse guldkæder – her finder du det hele. Hvis du har smykker til at ligge i skuffen, kan du her finde nyt og samtidig slippe af med dit gamle guld: Vi køber nemlig også dit brugte guld, endda til en rigtig god pris.

Guldhalskæder til gode priser
Vi sælger alle guldhalskæder, ankerkæder, venezia kæder, slangekæder og øvrige guldkæder af høj kvalitet til billige priser. CHRISTIAN TANDRUP er kendt for vores billige guld halskæder og andre guldkæder. Vi har lige den guld halskæde, du søger, og til en pris du kan betale. 

Prisen er presset i bund fordi vi selv opkøber og leverer guldet til fabrikanten, som fremstiller guldhalskæderne og alle vores øvrige guldprodukter. 

Af samme grund køber vi også gerne dine gamle guldsmykker, som du alligevel aldrig bruger, til en absolut fornuftig pris.

Ur ikon   

Åbningstider​

Mandag: 10.00 til 17.30

Tirsdag: 10.00 til 17.30

Onsdag: LUKKET

Torsdag: 10.00 til 17.30

Fredag: 10.00 til 17.30

Lørdag: 10.00 til 13.00.

.

info ikon  Informationer​

CHRISTIAN TANDRUP​

CVR: 17455877

Søndergade 11
​6520 Toftlund

Telefon: 74 83 13 42

E-mail: christian@tandrup.eu