​Eksisteret siden 1919

​Landsdækkede bytteservice

​Personlig betjening

Reparation af ure nær dig

​Er dit ur gået i stykker? Hos Christian Tandrup har vi stor erfaring med urreparation. Virksomheder og i særdeleshed private henvender sig til os fra både Toftlund, Vojens, Løgumkloster, Skærbæk og omegn - for vi kan reparere ethvert ur inden for ganske kort tid.

Din lokale urmager

Det er ærgerligt, når armbåndsuret pludselig er gået i stå. Heldigvis er der hjælp at hente hos din lokale urmager, så du kan få det til at gå som smurt igen.

På vores-urværksted sidder et hold af dygtige smede. Og her er tiden på ingen måde gået i stå - tværtimod. Vi kan vores teknik til fingerspidserne, og vi har stor erfaring med enhver form for reparation af ure. Vores urmager klarer både nye og gamle ure.

Vi klarer reparation af ure - og mere til

Har du brug for reparation af ur? Eller er det i stedet et smykke, du skal have til at skinne som nyt igen? Så er det os, du skal besøge. Vi kan klare alt lige fra vurdering til omsmeltning, gravering, reparation af ure og meget mere.

En pris på urreparation kan variere, da det kommer an på, hvor gammelt dit ur er, og hvor omfattende reparationen er.  

Vores guldsmed forhandler mange forskellige smykker bl.a. forlovelsesringe og vielsesringe. Og vores optiker kan hjælpe dig med valget af dine næste briller eller kontaktlinser. 

Kontakt os for vejledning!

Du er altid velkommen til at kigge ned til os i vores forretning. Her står vi klar til at komme med råd og vejledning om lige præcis dit ur. Du kan være helt tryg ved at indlevere dit ur hos os, for vi sætter en ære i at passe godt på din ejendel. Vi opbevarer naturligvis også dit ur separat, så du altid kan være sikker på at få dit eget ur tilbage.

Har du spørgsmål til reparation af ure, kan du ringe til os på telefonnummeret: 74 83 13 42 eller sende os en mail på: christian@tandrup.eu. Hent dine priser i dag. 

Værkstedets mange tilbud

Vi kan på vores værksted tilbyde flere forskellige ydelser, du som kunde kan gøre brug af.

Vi tilbyder for eksempel:

•   Vurdering

•   Omsmeltning

•   Gravering

•   Reparation af ure

•   Samt meget mere. 

Ur ikon   

Åbningstider​

Mandag: 10.00 til 17.30

Tirsdag: 10.00 til 17.30

Onsdag: LUKKET

Torsdag: 10.00 til 17.30

Fredag: 10.00 til 17.30

Lørdag: 10.00 til 13.00.

.

info ikon  Informationer​

CHRISTIAN TANDRUP​

CVR: 17455877

Søndergade 11
​6520 Toftlund

Telefon: 74 83 13 42

E-mail: christian@tandrup.eu